Konsulentbistand

De bedste virksomheder tiltrækker den stærkeste arbejdskraft. Men selv den stærkeste arbejdsplads kan blive ramt af udfordringer og kriser.

Med speciale i stress tilbyder jeg som erhvervspsykolog en række indsatser rettet mod at tackle stress fra bund til top.

Som ekstern konsulent kan jeg tilbyde din virksomhed et nyt perspektiv på organisatoriske udfordringer. Jeg fokuserer på at understøtte, udvikle og øge din virksomheds balance og synergi, så enkelte problematikker bremses ,før de eskalerer. Hvis der opstår et akut problem, er det vigtigt at handle hurtigt – fremfor at afvente. Jeg kan rykke ud med kort varsel til akutte situationer.

Virksomheders typiske udfordringer bunder i organisations- og strukturændringer, ledelsesudfordringer, kommunikation, sammenhold og ansattes personlige problemer. Mange af disse, kan afhjælpes eller forhindres ved et strategisk fremadrettet fokus på sundhed og balance. Derfor kan den rette virksomhedspolitik og tilgang til medarbejdernes trivsel og sundhed, medføre et stabilt udgangspunkt.

Jeg tilbyder bl.a. følgende ydelser, som i hver tilfælde skræddersys til virksomhedens unikke behov:

  • Udarbejdelse af virksomheden stresspolitik
  • Stress foredrag; alt fra trivselspolitik til den personlige historie
  • Stress workshops; Find den rette tilgang og tone til at tale om stress
  • Leder coaching; akutte eller forebyggende forløb
  • Abonnement på akut-kald i tilfælde af akut opstået behov (Dette er en slags ambulancetjeneste, hvor du kan ringe og få en tid indenfor 48 timer særlige tilfælde)

Firma

Psykolog Solveig Wandall

CVR: 38354299

Adresse​

Gammel Kongevej 86A 1 tv
1850 Frederiksberg C

Kontakt

Telefon: ​60 62 64 56

E-mail: info@solveigwandall.dk

Find mig her ​

linkedin-knap facebook-logo