Stressforeningen

Stress rammer individuelt men løses i fællesskab

500.000 danskere rammes hvert år af stress. 48% af offentligt ansatte og 28% af privatansatte føler sig ofte stresset på arbejde. Stress er det næste årtis store udfordring, og efterhånden så voldsom en tendens, at den udgør en epidemi. Hvis udviklingen ikke bremses, vil det ifølge WHO udgøre den største sygdomsbyrde i 2020.

Som psykolog, koordinator og blogger på Stressforeningen har jeg mulighed for at hjælpe med råd og vejledning ved stressudfordringer. Hvis du er interesseret i at få hjælp eller lære mere om stress, kan du gratis få hjælp og vejledning via Stressforeningen.

Stresskurven knækkes ved strategiske sundhedsindsatser på arbejdspladsen​

Der er mange årsager til arbejdsrelateret stress, men en klassiske årsag er manglende indflydelse på eget job. Undersøgelser viser, at sygefravær reduceres kraftigt ved strategisk indsatser overfor medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel.

Essentielle parametre for at sikre dette er jobindflydelse og arbejdsfrihed. Dette øger faglig stolthed, ejerskab, jobtilfredshed og dermed trivsel.

Simple indsatser i at øge medarbejdernes trivsel og sundhed kan gøre den store forskel. F.eks. kan virksomheden opnå et økonomisk udbytte på op til 4,4 gange, ved at investere i strategiske trivsels- og sundhedsindsatser.

​Lær mere på www.Stressforeningen.dk eller kontakt mig, for en uforpligtende samtale og tilbud til dig selv eller din virksomhed

Firma

Psykolog Solveig Wandall

CVR: 38354299

Adresse​

Gammel Kongevej 86A 1 tv
1850 Frederiksberg C

Kontakt

Telefon: ​60 62 64 56

E-mail: info@solveigwandall.dk

Find mig her ​

linkedin-knap facebook-logo