Terapi

Vi møder alle modgang i livet. Til tider kan vi opleve, at vores verden pludselig ikke længere hænger sammen. Er du nået dertil? Hos mig kan du få støtte og hjælp til at finde eller genfinde din balance

Der kan være stor forskel på omfanget, mængden og dybden af udfordringer. Nogle har brug for enkle redskaber, andre et længerevarende forløb.

I alle tilfælde kan du få hjælp, til at komme godt igennem dine udfordringer.

Hvordan fungerer det?

I terapi bruger vi dine oplevelser og overbevisninger til at styrke dig. Det terapeutiske arbejde handler om at opbygge, fremme og styrke din mentale kræfter. Alt afhængig af din situation, taler vi om det, du har behov for.

Det vigtigste for mig er, at du siger, hvad der giver mening for dig, og hvad der ikke gør. Jeg lytter, stiller spørgsmål, kommer med forslag og nye perspektiver til det, du gennemgår.

Processen med at komme igennem svære perioder i livet handler om at gå på opdagelse i dine forståelser og at flytte de sten som bremser dig på din vej. Jeg ved, hvordan vi i fælleskab kan finde forhindringerne, og hvordan du kan gå styrket derfra. Samtidig ved jeg også, hvordan du aktiverer og styrker de ressourcer, du ikke vidste, du havde tilgængelige.

Jeg ser terapirummet som en buffet af muligheder. Vi finder sammen ud af, hvad der skal stå på buffeten, og du kan vælge det, der er ’spiseligt’ for dig. Løbende kan vi evaluere, om der skal andre retter på bordet.

Vi arbejder ikke kun med, at ”fikse det, der er galt”, men mere med at ”styrke det, der fungerer”. Alle udfordringer er unikke, og derfor vil tilgangen i terapi altid afhænge af dig.

Jeg har arbejdet bredt med både børn, unge og voksne, og jeg har derfor erfaring med følgende områder:

  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Traumer​
  • Sorg
  • Krise
  • Parforhold​

Læs mere her

Følg med på Facebook

Find inspiration, ideer og nye perspektiver på din personlige rejse via FACEBOOK @solveigwandall.

Fordi der er mange veje til Rom og fordi forskellige løsninger virker på forskellige udfordringer, finder du her alt fra guidede meditationer til de nyeste videnskabelige fund eller konkrete råd til mentaltræning.​

Firma

Psykolog Solveig Wandall

CVR: 38354299

Adresse​

Gammel Kongevej 86A 1 tv
1850 Frederiksberg C

Kontakt

Telefon: ​60 62 64 56

E-mail: info@solveigwandall.dk

Find mig her ​

linkedin-knap facebook-logo